Haarstijl voor Dames

Haarstijlen 
De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit. Ook op het gebied van haarkleuring is de mode sterk veranderd en vooruitgegaan. Waar vroeger warm blonde tinten populair waren, hebben deze helemaal plaats gemaakt voor de veel mattere blondtinten, tot grijs aan toe. de zogenaamde granny look is erg populair, ook bij de jongere dames. Haarstijl heeft hier de perfecte kleurenrange voor in huis.

Uitdaging
Wij gaan de uitdaging aan, om uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen (Haar)stijl.

Haarstijlen voor de vrouw
Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.

Ovaal gezicht
Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.

Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.

Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

Haarstijlen voor de man

Helaas, mannen jullie moeten het ergens ander zoeken, wij zijn uitsluitend dameskapper

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: